Wie ben ik?

Bernadette van Raamsdonk

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de hulpverlening, het onderwijs, welzijnswerk, ontwikkelingssamenwerking en beleidsadvies. Een verscheidenheid aan functies in verschillende settings met een duidelijke rode draad: het begeleiden van mensen bij hun verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en bezieling. Ik doe dat met ervaring en deskundigheid, die ik heb opgedaan in zowel mijn werkzame als mijn persoonlijke leven.

Naast mijn werk als therapeut, werkte ik tot voor kort nog een dag in de week bij de Helpdesk Eetstoornissen in Utrecht. Ik ondersteunde mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Gedurende 2 jaar heb ik een groep voor langdurige eetstoornispatiënten in de GGZ-kliniek Rintveld begeleid.

Ik ben geregistreerd therapeut bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie en  lid van de beroepsvereniging NGVH onder nr. 449-EWAO.

K.vK. Amersfoort 54734614 ; AGB-code 94-012843